top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıSarıçam Nakliyat

Yeni Kurulan Adana Sarıçam Nakliyat Firması

Güncelleme tarihi: 9 Şub 2019

Adana ilimizde yeni açılan Adana Sarıçam Nakliyat firmamız alan tüm hareketli şirketlerin, operasyonları başlatmadan önce Adana Kamu Hizmetleri Komisyonu'ndan bir lisans almasını gerektirmektedir. Bu lisans sadece kapsamlı bir zorunlu yazılı sınavı geçerek elde edilir. Daha sonra hareketli şirkete bir lisans numarası verilir.

Sarıçam tabanlı Nezaket Taşıma ve Depolama, Adana Sarıçam Evden Eve Nakliyat için bir eyaletlerarası aracıdır. Nezaket 250 müşteri ev eşyası şirket acenteleri hareket eden biridir. 40 yılı aşkın süredir Sarıçam Nakliyat Servisi, Adana ilinde müşterileri için hizmet verirken ve tatmin ederken, Sarıçam “müşteri ilk” felsefesini yaşadı.

Nezaket'in hesap yöneticileri, paketleyicileri, yükleyicileri, depo uzmanları ve uzman sürücülerinin profesyonel personeli, hem konut hem de kurumsal yeniden yerleştirme konusunda muazzam hareket eden endüstri tecrübesine sahiptir. Adana'nın 'nın en büyük işverenlerinin birçoğu, Nezaket Taşıma ve Depolama'nın kurumsal müşteri tabanı arasında sayılır.

Sarıçam Taşınma ve Depolama ofisi, Sarıçam , Adana'da elverişli bir konumdadır. Nezaket taşıma ve depolama profesyonel kadrosu, hareketli endüstride 85 yılı aşkın deneyime sahiptir. Müşterilerimize daha verimli hizmet verebilmek için sektörümüzde sürekli çalışıyoruz.

Sizinle tanışmak ve gelecekteki hareketli ihtiyaçlarınız için size yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz.

Türkiye'de 250'den fazla yetkili temsilci ağı ve dünya çapındaki temsilcilerle, Adana Sarıçam evden eve taşımacılık, en yüksek kalitede devletlerarası ve uluslararası taşımacılık ve yeniden yerleştirme hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca Türkiye geneli şehirler arası nakliyat için firma tavsiyemiz Baraj nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.


adana ilçesi sarıçam evden eve nakliyat firması
adana sarıçam evden eve nakliyat

4 görüntüleme0 yorum
Yazı: Blog2_Post
bottom of page